Category: Trailer

Am anticipat cu nerăbdare Dune-ul lui Denis Villeneuve – o adaptare de lung metraj la buget a romanului de sci-fi seminal al lui Frank Herbert – de când a fost anunțat acum câțiva ani, așa că a fost interesant să particip la look-ul exclusiv al IMAX la Dune: a colecție de jumătate de oră de featurete, noul trailer și două secvențe din film în sine, prezentate pe uriașul ecran Cineworld IMAX din Leicester Square. Cea de-a lungul timpului a oferit un puternic sentiment al scopului lui Dune, cu interviuri din distribuția de stele, în timp ce o scurtă discuție între regizorul Denis Villeneuve și compozitorul Hans Zimmer a oferit o perspectivă excelentă asupra procesului de scor pentru film, dar poate cel mai interesant Aspectul evenimentului era să vedem două secvențe din Dune – deschiderea a zece minute și o scenă de mai târziu în film care anunța prima sosire a viermilor de nisip.

Pe baza filmărilor prezentate în IMAX, Dune arată absolut incredibil. Este o premisă foarte complexă, dar prologul stabilește foarte clar conceptul de bază al filmului, fără doar apariții plictisitoare de expunere. Lumea Arrakis a fost jefuită de House Harkonnen pentru Spice – o substanță prețioasă pe care se bazează toată civilizația umană futuristă – și a transferat acum puterea către House Atreides, condusă de ducele Leto (Oscar Isaac). Leto este chemat să domnească peste Arrakis, împreună cu partenerul său Lady Jessica (Rebecca Ferguson) și fiul Paul (Timothée Chalamet) – care a visat la o fată misterioasă de pe planetă (Zendaya). Atât secvența de deschidere, cât și cea de-a doua secvență ecranizată arată remarcabil, cu o cinematografie uimitoare și un design de producție foarte, foarte impresionant, distinctiv. Un aspect cheie al epopeilor mari SF este aspectul, iar Dune are totul; filmul ar fi costat 165 de milioane de dolari și fiecare cent este acolo sus pe ecran. Totul este atât de tactil și „trăit”, fiecare cadru plin de detalii complicate. Partitura lui Hans Zimmer este unică, întrucât compozitorul intră în latura sa mai experimentală, care prezintă și o secțiune corală profundă care mi-a amintit de lucrarea lui Jóhann Jóhannsson, compozitor al sosirii lui Denis Villeneuve. Dimensiunea și amploarea sunt uimitoare, iar Villeneuve se ocupă de fiecare moment cu simțul grijii și detaliile precise la care s-ar putea aștepta de la regizorul Arrival și Blade Runner 2049. În featurette, Villeneuve spune că acesta este un film pe care și-l dorea de făcut de la 14 ani și cred că pasiunea sa pentru proiect arată.

Când intenționați să vedeți Dune, vă recomand cu tărie să îl vedeți în IMAX. Nu numai că veți vedea ceva care arată atât de bine, cu acest nivel de detaliu pe un ecran imens cu un sistem de sunet captivant, dar filmul a fost realizat special pentru IMAX, cu multe scene filmate pentru IMAX pe Arri Alexa LF și Mini LF. În scenele IMAX, ecranul se va extinde de la raportul de aspect convențional mai larg de 2,35: 1 la un 1,90: 1 mult mai înalt, sau dacă vizionați cu laser sau film IMAX, un raport de aspect chiar mai mare de 1,43: 1 – la fel ca în cazul recentului Christopher Nolan filme. Secvențele din cadrul lor complet de 1.90: 1 păreau incredibile și, combinate cu sistemul de sunet digital pe 12 piste, au transportat complet publicul în lumile îndepărtate Caladan și Arrakis, cu furtuni de nisip, explozii, nave spațiale și genialul lui Hans Zimmer Scor.

Abia aștept să văd Dune în întregime – a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale mele din an și, având în vedere această avanpremieră, s-ar putea să fi ocupat locul cel mai înalt ca cel mai așteptat film al meu din 2021. Acest lucru se întâmplă să fii ceva cu totul special – și să vezi absolut pe cel mai mare ecran pe care îl poți găsi.

  • Categories:

Dominic Toretto duce o viață liniștită în afara grilei cu Letty și fiul său, micul Brian, dar știu că pericolul se ascunde întotdeauna chiar peste orizontul lor pașnic. De data aceasta, acea amenințare îl va obliga pe Dom să se confrunte cu păcatele din trecutul său dacă va salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se alătură pentru a opri un complot distrus de lume condus de cel mai iscusit asasin și șofer de înaltă performanță pe care l-au întâlnit vreodată: un om care se întâmplă să fie și fratele părăsit al lui Dom, Jakob.

  • Categories:

În Londra din anii 1970, în mijlocul revoluției punk rock, o tânără grifter pe nume Estella este hotărâtă să-și facă un nume prin desenele sale. Ea se împrietenește cu o pereche de hoți tineri care apreciază pofta ei de răutate și, împreună, își pot construi o viață pe străzile londoneze. Într-o zi, flerul de modă al Estellei atrage privirea baronesei von Hellman, o legendă a modei care este devastator de șic și teribil de înaltă. Dar relația lor pune în mișcare un curs de evenimente și dezvăluiri care îl vor determina pe Estella să-și îmbrățișeze latura rea ​​și să devină Cruella răutăcioasă, la modă și răzbunată.

  • Categories:

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray…

  • Categories:

Babardeală cu bucluc analizează raporturile dintre individ şi societate, având ca punct de plecare schimbările pe care un clip porno de amatori încărcat de o profesoară de şcoală generală pe un site specializat le provoacă în viaţa acesteia….

  • Categories:

Al patrulea film fără titlu Matrix este un viitor film de acțiune științifico- american și a patra tranșă din franciza The Matrix . Filmul este produs, co-scris și regizat de Lana Wachowski , care a co-regizat și co-scris cele trei filme anterioare împreună cu sora ei Lilly. Keanu Reeves , Carrie-Anne Moss , Jada Pinkett Smith , Lambert Wilson și Daniel Bernhardt își repetă rolurile din filmele anterioare din serie. Filmul va fi o producție comună a Village Roadshow Pictures , Wachowskis Productions și Silver Picturesși este programat să fie lansat de Warner Bros. Pictures în cinematografie pe 22 decembrie 2021; de asemenea, va fi difuzat digital pe HBO Max în Statele Unite pentru o lună începând cu aceeași dată.

  • Categories: