Termeni și condiții

Vă mulțumim pentru vizită, vă rugam sa citiți informațiile de mai jos pentru a vă informa despre termenii și condițiile de accesare a site-ului www.cinefilm.ro.

Utilizând acest site web, confirmați că sunteți de acord cu termenii enunțați mai jos. Vă rugăm să parcurgeți aceste date pentru fiecare utilizare a site-ului. În calitate de proprietar al site-ului web, ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în orice moment, fără a vă anunța înainte sau după ce au avut loc modificările.

 1. DATE GENERALE
  1.1 Acest site web este dedicat conferinței CineFILM, organizată de OCN SMARKETING SRL.
  1.2 OCN SMARKETING SRL este unicul proprietar al site-ului web www.cinefilm.ro, drepturile de autor din întregul conținut aparțin OCN SMARKETING SRL și nu pot fi utilizate sau copiate fără acordul scris al proprietarului.
 2. INFORMAȚII DESPRE CONFERINȚĂ
  2.1 Pe site-ul web puteți găsi detalii despre locațiile în care vor avea loc evenimentele, data, agenda, vorbitorii, subiectele de discuție și alte date referitoare la organizare și acces.
  2.2 Circumstanțele independente de OCN SMARKETING SRL pot conduce la anularea prezenței unui vorbitor sau la alte modificări în organizarea conferinței cu privire la comunicarea inițială. În aceste condiții, în sensul acelor de ceasornic își va aloca resursele pentru remedierea situațiilor cât mai curând posibil și pentru a asigura buna desfășurare a conferinței. Acestea pot implica înlocuirea vorbitorilor, schimbarea temelor de discuție, reorganizarea lor sau schimbarea locației. Toate modificările vor fi publicate pe www.cinefilm.ro cât mai curând posibil.
 3. ÎNREGISTRARE LA EVENIMENT
  3.1 Informațiile completate în formularul electronic trebuie să respecte structura acesteia, să fie reale și să descrie situația actuală a solicitantului și, după caz, a companiei pe care o reprezintă.
  3.2 Solicitantul este singurul responsabil pentru datele completate și transmise către OCN SMARKETING SRL și își asumă întreaga responsabilitate pentru situațiile care pot fi generate prin furnizarea de date incorecte sau false.
  3.3 Pentru a rezerva accesul la sala de conferințe, biletele trebuie achiziționate înainte de data la care vor avea loc. Plata se va face prin metodele de plată prezentate în etapele de înregistrare.
 4. RETURNAREA INVESTIȚIEI
  4.1 Este posibilă rambursarea taxei de participare, în urma unei solicitări trimise la hello@cinefilm.ro, dar cu mai mult de două săptămâni înainte de eveniment. Pentru cererile de rambursare primite în mai puțin de două săptămâni din ziua evenimentului, nu putem rambursa decât 50% din valoarea biletului (biletelor) achiziționate. Pentru cererile primite cu o perioadă mai mică de o săptămână din ziua evenimentului, nu mai putem face rambursări. În schimb, altcineva poate participa la locul tău, cu condiția să ne anunți cu două zile înainte de eveniment, prin e-mail la hello@cinefilm.ro
 5. FORȚA MAJORA
  5.1 Niciuna dintre părți nu este responsabilă pentru neexecutarea obligațiilor sale, în cazul în care o astfel de neîndeplinire în timpului și / sau în mod necorespunzător, integral sau parțial dacă se datorează unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, dincolo de controlul părților și care nu poate fi evitat.
  5.2 CineFILM Events SRL nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele daune care rezultă în cazul în care conferința este anulată sau reprogramată din cauza vreunui fenomen care face organizarea unui eveniment imposibil, ilegal sau impracticabil.
 6. ACCESAREA SITE-ului ȘI UTILIZAREA DATELOR PERSONALE
  6.1 Accesarea site-ului web www.cinefilm.ro implică acceptarea utilizatorilor că datele lor personale vor fi păstrate și prelucrate de către compania OCN SMARKETING SRL. OCN SMARKETING SRL nu va furniza datele colectate către terți, singurele excepții de la această regulă sunt operatorul de marketing direct care realizează diverse acțiuni specifice convenite de OCN SMARKETING SRL, pe baza unui document NDA (Non-divulgare).
  6.2 în cazul buletinului informativ, fiecare ediție / alertă conține și modalitatea de dezabonare; Odată accesată această opțiune, dezabonarea se aplică imediat, fără a fi necesară confirmarea ulterioară a utilizatorului. În funcție de tipul de înregistrare (abonament la newsletter, formular de cerere online), utilizatorului i se pot solicita date precum: nume, prenume, e-mail, adresă, CNP, companie etc. Aceste date sunt utilizate pentru identificarea, validarea și completarea date pentru emiterea facturilor pentru serviciile solicitate.
  6.3 În cazul participării la eveniment, utilizatorul este de acord ca OCN SMARKETING SRL să utilizeze fotografiile și înregistrările video, colectate în timpul atelierelor și altor evenimente, în acțiuni de marketing și promovarea activității OCN SMARKETING SRL, prin orice mijloace de comunicare.
 7. ABONAREA LA EVENIMENTE PRIN FORMUL ONLINE
  7.1 Informațiile completate în formularul electronic trebuie să respecte structura acesteia, să fie reale și să descrie situația actuală a solicitantului și, după caz, a companiei pe care o reprezintă.
  7.2 Solicitantul este singurul responsabil pentru datele completate și transmise către OCN SMARKETING SRL și își asumă întreaga responsabilitate pentru situațiile care pot fi generate prin furnizarea de date false sau eronate.
 8. TIPURI DE DATE COLECTATE
  8.1 În cazul vizitării site-ului www.CineFILM.ro colectăm date privind activitatea utilizatorilor pentru a asigura buna funcționare a site-ului și pentru a-l optimiza în funcție de preferințele și interesele utilizatorilor. Informațiile referitoare la IP, data sau ora de acces sunt utilizate în sistemul de raportare pentru a avea o imagine de ansamblu asupra utilizării site-ului.
  8.2 Abonarea la buletinul informativ CineFILM se va conecta la cele mai recente informații legate de știrile sau informațiile publicate pe blogul CineFILM. Datele conectate se pot referi la adresa de e-mail, prenumele și prenumele. Dacă nu doriți să primiți informații prin intermediul buletinului informativ, puteți face acest lucru accesând funcția „dezabonare” din fiecare e-mail pe care îl primiți sau trimitând un e-mail la hello@cinefilm.ro
  8.3 Cumpărarea biletelor la conferința CineFILM, presupune transmiterea datelor necesare pentru a vă putea elibera documentele de plată, pentru a vă informa despre orice noutăți apărute cu privire la ediția la care v-ați înregistrat și pentru a vă asigura accesul dvs. la sala de evenimente. Dacă solicitați factura pentru achiziția de la o companie pe care o reprezentați, este necesar să furnizați datele companiei. Odată cu furnizarea de date și înregistrarea pentru eveniment, sunteți de acord să puteți primi primele date despre organizarea conferinței CineFILM prin e-mail, telefon și poștă / curier.
 9. CERERI
  În ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale, de către OCN SMARKETING SRL, aveți dreptul:
  -de a solicita informații despre datele pe care le deținem despre dvs.
  -de a solicita modificarea datelor din baza noastră de date
  -de a solicitae oprirea comunicării despre activitatea OCN SMARKETING SRL, evenimente sau informații din industrie
  -de a solicita ștergerea datelor dvs. din baza de date CineFILM Events SRL
  -de a solicita eliminării din spațiul public a unor fotografii sau imagini video, în care apareți ca participant la evenimentele CineFILM Events SRL


În cazul în care există alte informații de care aveți nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la hello@cinefilm.ro

CineFILM este deținută și administrată de OCN SMARKETING SRL., o companie românească, cu sediul în strada Hristo Botev, Nr. 3, sector 3, București, înregistrat la Registrul Comerțului cu nr. J40 / 10572/2016, CIF RO36403136.