Regulament

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Regulamentul spațiului de evenimente CineFilm în perioada pandemiei COVID-19

Vă așteptăm cu drag la CINEFILM și sperăm să aveți o experiență minunată. Pentru siguranța si confortul dvs. vă rugăm sa citiți cu atenție regulile de mai jos:

 

 1. Accesul va fi permis  cu 80 de minute de începerea filmului , accesul fiind permis doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației.
 2. La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti. Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.
 3. Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. 
 4. Toate comenzile vor fi preluate de la hub-ul de livrare, păstrând distanța fizică pentru a evita orice contact sau expunere a dumneavoastră. Produsele vor fi ambalate și vor fi atinse de personal echipat corespunzător.
 5. Pentru a putea planifica livrarea către toți clienții, toate comenzile pentru băuturi și mâncare trebuie să fie făcute online. Comenzile plasate la începerea filmului și în timpul filmului vor fi livrate în funcție de ordinea comenzii și numărul lor.
  Există posibilitatea ca pe durata filmului să nu putem accepta multe comenzi noi din cauza faptului că trebuie să respectăm normele stricte de siguranță.
 6. Nu sunt acceptate plățile cash, toate comenzile și plățile se fac pe site-ul cinefilm.ro
 7. Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
 8. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectati distantarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
 9. Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
 10. În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
 11. Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
 12. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.
 13. În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
 14. Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandată minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.
  Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare placută!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]