loader

Jurassic World: Dominion (2022)

Jurassic World: Dominația

Regia: Colin Trevorrow

Cu: Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF,Thriller
Durata: 146 minute
Rating

 

Premiera în România

10.06.2022

Premiera internațională

08.06.2022

Arhitectul și regizorul capitolului Jurassic World, Colin Trevorrow, ne prezintă Jurassic World: Dominația, care are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum – și vânează – alături de oameni din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul și va determina, odată pentru totdeauna, dacă ființele umane vor rămâne prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împărtășesc acum cu cele mai înfricoșătoare creaturi ale istoriei.

Enfant Terrible (2020)

Enfant Terrible

Regia: Oskar Roehler

Cu: Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann, Anton Rattinger

Gen film: BiograficDramă
Durata: 134 minute
Rating

Premiera în România

10.06.2022

Premiera internațională

24.09.2020

Este anul 1967 şi Rainer Werner Fassbinder năvăleşte pe scena unui mic teatru progresist din Munchen şi acaparează întreaga producţie. Nimeni n-ar fi crezut atunci că rebelul de doar 22 de ani avea să devină unul din cei mai importanţi regizori germani. În ciuda unor eşecuri timpurii, multe din filmele sale se vor lansa la cele mai renumite festivaluri din lume, polarizând publicul, critica şi comunitatea de cineaşti. Perspectiva radicală şi autoexploatarea, ca şi obsesia sa pentru dragoste, l-au transformat într-unul din cei mai fascinanţi regizori. Iată-i povestea.

RECOMANDARE !

Clouds of Chernobyl (2022)

Anul pierdut 1986

Regia: Ligia Ciornei

Cu: GAVRIL PĂTRU ISABELA NEAMȚU VICTORIA COCIAȘ VALER DELLAKEZA

Gen film: Dramă
Durata: 97 minute
Rating

Premiera în România

24.06.2022

Premiera internațională

25.10.2022

Efectele dezastrului nuclear de la Cernobîl s-au facut simțite rapid în Europa. În România măsurile disperate luate de regimul comunist i-au afectat pe mai mulți locuitori din nord; din cauza radiațiilor femeile sunt forțate să avorteze prin metode imporovizate (sub o presiune indirectă de la partid).
Irina, învățătoare în satul în care locuiește, mamă a doi copii, soție de căpitan de vas, se află sub presiunea familiei și trebuie să ia o decizie cumplită. Va alege să renunțe sau își va asuma cu orice consecință viața?
Câțiva ani mai târziu, regimul comunist din România se prăbușește, sentimentul libertății nu este clar, iar decizia Irinei este aspru criticată de copii. Ce este libertatea? devine întrebarea pe care toți o avem și pentru al cărui răspuns luptăm și în prezent. Libertatea rămâne singura opțiune!